Spring naar hoofd-inhoud

Verzekeringen

Wanneer een naaste komt te overlijden is het van belang om te weten of er een verzekeringspolis aanwezig is.  Als u wilt, melden wij het overlijden voor u bij de verzekeringsmaatschappij. Ook kunnen we de uitkering van de verzekeringspolis voor u verzorgen. 

Bij Uitvaartverzorging Quataert streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledenen, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart de dekken. 

Om deze doelstelling te bereiken geeft Uitvaartverzorging Quataert jaarlijks de lokale prijzen van Zeeuws-Vlaanderen door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. 

Voor mensen uit Zeeuws-Vlaanderen worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte verzekering worden aangeboden die aansluit op de persoonlijke wensen en de lokale kosten.

Een goede verzekering
geeft rust voor later